Vacature: Oproepkracht

Schinkelshoek & Verhoog is per direct op zoek naar een oproepkracht voor onze politieke monitorservice. Als oproepkracht ben je ‘vliegende keep’ voor de monitoring die wij iedere ochtend op maat verzorgen vanuit politiek Den Haag. Hiervoor volg je relevante ontwikkelingen in de politieke actualiteit op de voet en selecteer je zelfstandig wat onze opdrachtgevers die dag moeten weten. Ook analyseer je nieuws en Kamerstukken.

Geïnteresseerd?

Ben jij een hardwerkende student met een scherp oog voor politiek en communicatie? Wil je vast kennismaken met de wereld van public affairs? Stuur voor 1 december 2022 je cv met motivatie via het e-mailadres bureau@schinkelshoekverhoog.com, ter attentie van Kees Verhoog en onder vermelding van ‘vacature oproepkracht Schinkelshoek & Verhoog’. Voor vragen kun je contact opnemen met Kees Verhoog via het e-mailadres k.verhoog@schinkelshoekverhoog.com of het telefoonnummer 06 – 38 44 23 64.

Profiel

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op relevante terreinen zoals politicologie, bestuurskunde, rechten of communicatie.
  • Zelfstandig en communicatief sterk in Nederlands, goede pen.
  • Brede algemene ontwikkeling, inhoudelijk sterk onderlegd en betrokken.
  • Betrouwbaar en berekenbaar, gestructureerd, sterke planner, kan omgaan met tijdsdruk, flexibel.
Foto: Phil Nijhuis

Wie zijn wij?

Tot de kern afpellen, dat is de werkwijze van Schinkelshoek & Verhoog. Wij zijn een hoogwaardig bureau, gespecialiseerd in bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management, training en coaching. Wij werken in nauw overleg met bestuurders en hun directie: discreet, professioneel en effectief. Met een compact team van jonge academici en senior associés werken wij in en vanuit het politieke centrum van ons land voor uiteenlopende opdrachtgevers: overheden, instellingen, bedrijven en andere organisaties. Lees meer in onze brochure.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00