Training en coaching

S&V helpt mensen op weg met training en coaching binnen onze specialisaties. Onze trainers, coaches en adviseurs bieden aandacht, inzicht en begeleiding op grond van jarenlange kennis en ervaring.

Handvatten bieden

S&V training, coaching en advies is een nieuwe loot aan de stam van Schinkelshoek & Verhoog (S&V). In de loop der jaren is in het bureau een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Deze delen we graag met andere professionals. Wij bieden handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Onze trainers, coaches en adviseurs zijn specialisten. Zij gebruiken hun expertise om de deelnemers op een zinvolle manier te laten reflecteren op zichzelf en hun eigen manier van werken. En natuurlijk om hen te helpen grip te houden op de uitdagingen waar zij voor staan.

Van jonge professional tot topbestuurder

Wij bieden masterclasses, schakelprogramma’s voor om- en bijscholing en coaching, zowel in kleine groepen als individueel. Jonge professionals kunnen kiezen uit eigen trainingsprogramma’s met name gericht op het ontwikkelen van kennis en het delen van ervaringen. Dat kan ook in-company.

Voor topbestuurders organiseren we honours classes. Deze stellen we in overleg en met veel zorg samen. Het gaat om kleine gezelschappen met veel ruimte voor persoonlijk advies. De sfeer is vertrouwelijk. En dat alles zoals u dat van ons bent gewend.

Fysiek en digitaal

Fysieke ontmoetingen zijn niet altijd meer vanzelfsprekend. Steeds vaker geven professionals de voorkeur aan een mix van digitale en live communicatie. De webinars van S&V voorzien op een heel toegankelijke manier in deze sterk groeiende behoefte.

Contact

Meer informatie over S&V training, coaching en advies kunt u vinden in onze brochure. Voor vragen kunt u mailen naar training@schinkelshoekverhoog.com. Specifieke informatie over onze coachingspraktijk treft u hier. Per mail bereikbaar via coaching@schinkelshoekverhoog.com.

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00