S&V wenst u fijne feestdagen

Beste lezer,

In onze Kerstboodschap van vorig jaar openden we met een citaat van Desiderius Erasmus: “Afstand scheidt slechts de lichamen, niet de geesten”. Het was een hoopvolle boodschap voor 2022, een jaar waarin achteraf bezien gelukkig ook de fysieke afstand weer is weggenomen. Dat hebben we ook aan het Smidswater gemerkt, waar we u als klant, associé dan wel medewerker na twee jaar van digitale overleggen weer regelmatig hebben mogen verwelkomen.

Dankzij u aller inzet kijken we als kantoor terug op een mooi jaar, waarin we samen met onze opdrachtgevers uiteenlopend en prachtig werk mochten doen, en waarin ons ook weer een handvol nieuwe, uitdagende opdrachten is toevertrouwd. S&V is bovendien gelukkig met de tweede editie van de Binnenhoflezing – dit jaar uitgesproken door Chris van Dam – die we met een groeiende kring van partners proberen uit te bouwen tot een begrip in politiek Den Haag en daarbuiten: een terugblik op het parlementaire jaar met het oog op de toekomst, vlak voor het zomerreces.

Het was ook een jaar met twee gezichten, waarin we ons hebben gerealiseerd dat onze vrije samenleving niet vanzelfsprekend is. Vraag het de Oekraïners maar, die een jaar geleden ongetwijfeld ook hoopvolle kerstboodschappen verstuurden, niet wetend wat hen te wachten stond. “Het volk sticht en kweekt de steden, de dwaasheid der vorsten verwoest ze weer.” Nog zo’n citaat van Erasmus. De veerkracht van de Oekraïners inspireert ons om ook in het nieuwe jaar onze eigen, veelal kleine tegenslagen te overwinnen.

In 2023 kunt u onverminderd op ons rekenen, zowel in Den Haag als in Brussel. Via deze Haagse Bode kunt u ook in het nieuwe jaar weer actuele, inhoudelijke bijdragen van onze associés en medewerkers in Den Haag en Brussel verwachten. Voor nu wenst Schinkelshoek & Verhoog u een heerlijke Kerst en een gezond en gelukkig 2023 toe.

Jelle Baartmans
Gert Jan Verhoog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Lange Voorhout 52
  • 2514 EG Den Haag
  • (070) 820 91 00