S&V versterkt zich met Robert Bruggink

Schinkelshoek & Verhoog is verheugd Robert Bruggink te verwelkomen aan boord van het kantoor.

Robert Bruggink (1997) volgt de master Cities, Migration and Global Interdepence aan de Universiteit Leiden, nadat hij eerder de bacheloropleiding Geschiedenis afrondde. In zijn masterthesis richt hij zich op de impact van het garnizoen op de stedelijke economie van Den Haag tussen 1815 en 1830.

Gelijktijdig met de studie Geschiedenis heeft Robert een bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gevolgd. In 2022 behaalde hij zijn masterdiploma Onderneming en Recht aan de Universiteit van Utrecht. Binnen de master heeft hij zich gespecialiseerd in het commercieel vermogensrecht, met een nadruk op het contractrecht.

Gedurende zijn studie heeft Robert, woonachtig in Naaldwijk, enkele jaren op projectmatige wijze gewerkt aan het optimaliseren van het logistieke proces bij een Nederlandse plantenexporteur. Verder heeft hij ervaring opgedaan met het verrichten van historisch onderzoek bij het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH), het onderzoekinstituut van Defensie.

Binnen Schinkelshoek & Verhoog ondersteunt Robert de politieke monitor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Lange Voorhout 52
  • 2514 EG Den Haag
  • (070) 820 91 00