[:nl]S&V komt met nieuwe brochure[:]

[:nl]Wie ben ik? Een vraag die hoort bij een nieuwe fase. Ook als kantoor is het gezond om jezelf een spiegel voor te blijven houden. Wie zijn wij? Tien jaar Schinkelshoek & Verhoog (S&V) leek ons een goede aanleiding om die vraag te beantwoorden in een nieuwe brochure.

Foto: Phil Nijhuis

S&V is een ongewoon kantoor. Vanuit het publieke belang is de inhoud van de zaak wat ons drijft, en dat in ontmoeting met mensen die een wereld willen winnen. De omgeving waarin onze jonge academici en senior experts werkzaam zijn kennen we van binnen en van buiten. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen.

Tot de kern afpellen, dat is de werkwijze van S&V. Vanuit de kern van de zaak werken wij een strategisch advies uit in een even professionele als effectieve aanpak. Samen met onze opdrachtgever maken we ons sterk voor belangen die er ook maatschappelijk toe doen, altijd in wisselwerking tussen buitenwereld en bestuurskamer.

Wij helpen bestuurders, hun directie en organisatie vakkundig en slagvaardig vanuit onze expertises: bestuursadvies, strategische communicatie, crisis-, reputatie- en mediastrategie, public affairs en lobby, monitoring en analyse, positionering en concepten en interim- en projectmanagement. Met S&V bent u thuis in Den Haag én Brussel.

Sinds dit jaar behoren ook training en coaching tot onze disciplines. Onze trainers, coaches en adviseurs bieden aandacht, inzicht en begeleiding op grond van jarenlange kennis en ervaring. Wij bieden zowel aan jonge professionals als aan topbestuurders handvatten om zelf aan de slag te gaan.

U leest het al: ons aangescherpte verhaal staat als een huis. Klik hier voor de brochure en lees het hele verhaal.

 

Kees Verhoog, 13 september 2021[:]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00