Max Magnée

Max Magnée (1996) is in public affairs en communicatie werkzaam voor opdrachtgevers van Schinkelshoek & Verhoog (S&V). Zo volgt hij ontwikkelingen in politiek en media op de voet, legt hij contacten met politici, hun beleidsmedewerkers en ook met ambtenaren op ministeries en andere betrokkenen bij organisaties in het Haagse regeringscentrum.

Van jongs af aan heeft Magnée een brede interesse in de politiek. Dikwijls debatteerde hij in binnen- en buitenland, op conferenties van het Model European Parliament en later ook van het Model European Union. Hiernaast zit hij debatconferenties voor in heel Europa.

Magnée behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid met de afstudeerrichting economie aan de Universiteit Leiden. Hij schreef zijn scriptie over de werking van de Open Coördinatie Methode binnen de Europese Unie. Naast zijn werkzaamheden voor S&V volgt hij momenteel de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden. Tijdens de Corona pandemie was Magnée tevens werkzaam voor het Nederlandse Rode Kruis.

Contact
m.magnee@schinkelshoekverhoog.com
06 – 81 93 54 75

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00