Lorenzo Dorigo

Lorenzo Dorigo (1962) brengt partijen bij elkaar. Zo brengt hij verandering en resultaat tot stand.

Als ondernemer richt Lorenzo zich op de gebouwde omgeving. Een groot deel van zijn werkzame leven is hij in dienst van institutionele beleggers in vastgoed, recentelijk meer gericht op nieuwe technologie (kunstmatige intelligentie), start up en scale up’s. Lorenzo werkt in verschillende sectoren: vastgoed, pensioenen, telecom, hernieuwbare energie en technologie.

Steeds laat Lorenzo zien nieuwe materie snel meester te zijn en heel wat complexiteit aan te kunnen. Hij is analytisch en schakelt gemakkelijk zowel inhoudelijk als contactueel. Communicatie is hierbij een sleutelcompetentie.

Als head of business development bij GeoPhy ontwikkelde hij WOZ-uitvoeringsorganisaties als segment voor AI gebaseerde grootschalige taxaties. Voor TAQA Energy droeg hij bij aan verbinding met lokale politiek en initiatieven op het gebied van hernieuwbare energie. Voor stichting Loodslicht ten behoeve van DDA, brancheorganisatie in de digitale sector, adviseerde hij over de inrichting van effectieve public sales.

Contact
interim@dorigo.nl
06 54 67 06 15
LinkedIn

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Lange Voorhout 52
  • 2514 EG Den Haag
  • (070) 820 91 00