Gert Jan Verhoog

bestuursadvies, communicatiemanagement, public affairs

Contact
06-52 53 98 97
g.j.verhoog@schinkelshoekverhoog.com

 

Gert Jan Verhoog (1962) werkt voor ondernemende bestuurders en organisaties die een wereld willen winnen.

Bestuursadvies, media- en communicatiestrategie, public affairs, interim-management: Gert Jan Verhoog behartigt belangen van opdrachtgevers.

Gert Jan Verhoog geeft de rol van raadgever weer de plek die hij verdient: een vertrouwenspersoon met inzicht en inlevingsvermogen. Op de achtergrond maar zeer aanwezig.

Jan Willem van Hoogstraten

Voor meer referenties Gert Jan Verhoog: klik hier

Voor een beknopt overzicht van opdrachtgevers en werkervaring: klik hier

Na een leerzaam decennium in de journalistiek stapte hij begin jaren negentig over naar de communicatie. Verhoog was in zijn loopbaan achtereenvolgens: woordvoerder en teamcoördinator communicatie op het ministerie van Justitie; hoofd van de landelijke voorlichtingsdienst van het Openbaar Ministerie, directeur communicatie en externe relaties van de gemeente Den Haag. Hier droeg Verhoog betekenisvol bij aan de internationale profilering van Den Haag als stad van vrede en recht.

In 2008 startte hij Onderscheidend Vermogen, bureau voor bestuursadvies, media- en communicatiestrategie, public affairs en interim-management. Drie jaar later begon Verhoog met Jan Schinkelshoek een gezamenlijk kantoor. Tot zijn opdrachtgevers behoren: ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Raad voor de rechtspraak, TAQA Energy, dagblad Trouw, raad van bestuur UWV, Nederlandse Orde van Advocaten, Kansspelautoriteit, Dutch Digital Agencies, Nederlandse Opera & Ballet, individuele bestuurders, diverse onderzoeks- en adviescommissie.

Hiernaast is Verhoog maatschappelijk actief, onder andere als voorzitter van stichting Voor democratie, recht en het vrije woord.

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00